skip to Main Content
spaansactivo@yahoo.com

Onze methode

Onze methode is dynamisch omdat er gebruik gemaakt wordt van diverse interactieve onderwijsvormen, zoals muziek, video’s, spelletjes, teksten en het naspelen van praktijksituaties. De lessen zijn daarom ook heel leuk en effectief!.

Spaans-activo is ook flexibel omdat het maatwerk biedt voor de student, huisvrouw of -man, werkende mensen of gepensioneerden. Eigenlijk voor iedereen die graag Spaans wil spreken en de Spaanstalige culturen wil kennen, maar niet de nadelen wil ervaren van een strak klassikaal systeem. Spaans-activo past zich aan u aan; wij respecteren uw persoonlijke ontwikkeling, maar bij ons zult u snel een hoger niveau Spaans bereiken.

Werkwijze

De reeks cursussen bestaat uit een beginnerscursus en een vervolgcursus. Het is de bedoeling dat u na elke studieperiode tot een goede lees-, luister-, schrijf- en spreekvaardigheid bent gekomen.
Onze cursussen onderscheiden zich door hun actieve karakter en het taakgericht werken. De nadruk ligt op individuele aandacht. Door het simuleren van situaties kunt u het geleerde meteen in praktijk brengen. De grammatica wordt hierbij niet gebruikt als uitgangspunt maar staat in dienst van de vaardigheden die in elke cursus aan bod komen, te weten: spreekvaardigheid, luistervaardigheid, leesvaardigheid, en schrijfvaardigheid.

Back To Top