skip to Main Content
spaansactivo@yahoo.com

Testimonials

Beste Lezer,

Na mijn leuke ervaring van 6 maanden werken in Frankrijk kon ik er maar geen genoeg van krijgen en eindigde ik in Spanje. Hier bekroop mij een overweldigend gevoel.. wat heb ik eigenlijk in Frankrijk gedaan..?? dit is een geweldig land! Teruggekomen in Nederland bleef dit gevoel maar hangen, nog niet wetend wat ik ermee wilde. In elk geval Spaans leren heb ik -gelukkig- besloten.

Ik ben blij bij Alma terecht gekomen te zijn. In een fanatieke bui heb ik een tijdje ook bij een ander Spaanse les gehad tegelijkertijd. Dit was 2x zo duur, maar hier bleven we maar op een schoolse manier leskrijgen of belanden we in een eeuwigdurende discussie over wel of niet een streepje op de e.

Alma pakt het leuk aan; het is net als fitness, je moet je even verzuurd en uitgeput voelen voor het beste resultaat. Ze voelt feilloos aan wanneer je vol zit en stopt dan en gaat door met een andere ontspannende oefening, bijvoorbeeld Spaanse liedjes luisteren of vertalen. Al snel ben ik ook in het Spaans gaan chatten, iets wat ik iedereen kan aanraden. Grammatica leerde ik het beste door stencils in de douche op te hangen, je bent er toch en kijken naar de deur doe je toch al.

Nu 1,5 jaar later heb ik mijn saaie baan opgezegd en vertrek overmorgen naar Spanje, om weer hetzelfde werk te doen als in Frankrijk; op een camping werken. Het is een heerlijk gevoel een goede basis te hebbben gelegd, hoe gladjes het misschien ook klinkt: ik ben blij bij Alma les te hebben gevolgd en raad kennissen en vrienden (met succes al) aan Spaans bij haar te leren.

Jeroen

 

Hallo Spaansactivo. Hier mijn reacties:
* Ik heb lessen gevolgd om mijn kennis van de Spaanse taal bij te houden en te verbeteren. Het voordeel was dat ik bij Spaans Activo gelijk kon beginnen.
* In de privé-lessen werd veel aandacht besteedt aan de spreek- en luistervaardigheid. Maar ook aan bepaalde grammaticaonderdelen waar ik zelf moeite mee had. Op verschillende educatieve manieren werd de Spaanse taal behandeld.
* Met de nu opgedane Spaanse kennis hoop ik mij tijdens mijn werk in Spanje mij nog beter te redden. En makkelijk te communiceren met klanten en collega’s.

Met vriendelijke groet, Marieke Kolstee

 

Het is Alma gelukt om mij toch het gevoel te geven voor de Spaanse taal. Spaans leek voor mij een onmogelijke taal. Nog steeds ben ik een beginneling, maar ik heb het vertrouwen gekregen dat het goed komt. Met een gerust “Spaans” hart kan ik over 2 weken naar Chili gaan. Alma heel erg bedankt voor de gezellige lessen.

Groetjes en tot in de zomer, Merie Helmons

Back To Top